Barbershops
Bucură-te de o experiență de neuitat la fiecare vizită! Te așteptăm la oricare dintre barbershop-urile noastre!
Află mai multe
Academy
Pasionat de barbering, dar nu știi de unde să începi? Alătură-te nouă în Academia House of Barbers, învață de la cei mai buni și vei putea lucra chiar în domeniu!
Află mai multe
Franciză
Vrei să-ți deschizi propriul tău business? Suntem pregătiți să te ajutăm și să te susținem pas cu pas!
Află mai multe
Previous slide
Next slide

Experienta House of Barbers

Pentru bărbații care se respectă!
Rulează videoul
Frizura potrivită nu îți oferă doar o imagine mai plăcută,
îți oferă o anumită atitudine și încrederea pe care o meriți
Rating Google
0 /5
Recenzii Google
0
Fani Facebook
0
Fani Instagram
0

Barbershops

House of Barbers și-a început activitatea în barbershop-ul din București, în 2017. Pornind cu idei și tehnici noi, dar și cu oameni plini de ambiție, ne-am deschis ușile pentru oricine care este pasionat de domeniul barbering-ului sau care pur și simplu caută o schimbare de look într-un mediu nou. Îți punem la îndemână experiență, eleganță și o atmosferă plăcută, în care îți garantăm că nu o să fii dezamăgit de ceea ce avem să-ți oferim!
Recent am deschis o nouă locație și în Buzău, Galleria Mall, unde vă așteptăm cu mare drag să vă bucurați de un stil unic, electrizant, adus în domeniul barbering-ului românesc!

Academy

House of Barbers Academy este unul dintre cele mai noi concepte de barbering din România, deoarece vrem să educăm viitoarele generații de frizeri ce urmează să intre pe piața muncii prin moduri și cunoștințe exclusive barbershop-ului nostru! Am lansat o școală de barberi prin care participanții să își poată croi drum în domeniu nu numai prin informațiile ce le vor fi livrate și prin practica făcută, ci și având garanția de a avea asigurat un loc de muncă odată cu finalizarea studiilor! Noi știm că mulți dintre voi aveți talent (iar dacă nu l-ați descoperit inițial, odată cu șlefuirea abilităților acesta sigur o să iasă la iveală!) Știți cum se spune: începutul este mereu cel mai greu! Așadar, sunteți pregătiți de o aventură alături de trainerii noștri profesioniști?

Private Club

Fiindcă noi mereu dorim să aflăm părerea voastră, perspectivele și pasiunile care vă adună pe toți în același loc! De aceea, House of Barbers PrivateCLUB este locul în care ne strângem cu toții pentru distracție, timp de calitate și socializare! Nu numai că o să te poți bucura de petreceri exclusive House of Barbers, dar și de oferte de nerefuzat în cadrul barbershop-ului!
Așadar, ești pregătit să legi noi prietenii și să ai parte de o experiență inedită? Te așteptăm la PrivateCLUB-ul House of Barbers!

Franciza

Te-ai gândit vreodată să-ți deschizi propriul tău barbershop, dar nu ai știut de unde să începi? Ai auzit de riscurile pe care trebuie să ți le asumi odată cu deschiderea unui nou salon, dar te gândești că nu o să reușești? Dacă alegi franciza House of Barbers, nu numai că vei primi suportul necesar pentru deschiderea unui nou barbershop, dar vei avea de la bun început o comunitate solidă ce poate fi construită în jurul tău pe baza renumelui House of Barbers, o echipă gata pregătită de acțiune și un plan de marketing deja pregătit pentru tine!

Produse Recomandate