Înscrie-te acum la cel mai inovator, complex și cuprinzator curs de frizerie din România, in functie de ce iti doresti sa inveti! Singurul curs care iti oferă șansa să înveți tehnici recunoscute la nivel mondial.

Academia House of Barbers reprezintă unul din cele mai noi concepte de școală de Barbering din România.

Pornind de la scopul de a educa noi barberi în domeniu și de a transmite tehnici unice utilizate în salonul nostru, dorim să îi ajutăm pe cei care doresc să învețe care sunt cele mai bune produse pe care le pot folosicum să o facă, cum să presteze servicii calitative și profesionale clienților lor într-un astfel de salon și, cel mai important, cum să aibă un loc de muncă garantat odată cu finalizarea cursului, inclusiv în cadrul House of Barbers.

 

Următoarea grupă începe pe 15 Februarie 2021, ocupă-ți locul chiar acum! Susținând examenul de calificare la finalul cursului (după 3 luni) vei obține diplomă acreditată valabilă în UE. 

 

Prețul școlarizării este de 3900 RON, cu posibilitatea achitării în rate.

Vrei să devii cea mai bună versiune a ta?

Cursurile de frizerie ale Academiei House of Barbers se adresează atât celor care vor să învețe tainele hairstylingului, cât și celor care doresc să se perfectioneze în cunoștințe.

„Ce produs ar trebui să folosesc?”

„Ce înseamnă un păr sănătos?”

„Ce tunsoare s-ar potrivi mai bine?”

Învață ce înseamna să tunzi în funcție de forma feței, a structurii părului și ce produse de stilizare să folosești. 

Styling-ul perfect este cel care nu dezamăgește dimineața următoare după ce ai fost la Barbershop.

În plus, pe lângă cunoștințele acumulate, vei beneficia de un loc de muncă în cadrul House of Barbers și o diplomă ce atestă informațiile învățate.

Ține minte: că să tunzi excelent nu e suficient. Pentru a fi un barber de succes, trebuie să ai abilități bune de a-l înțelege pe client, de a purta o conversație cu el și de a-i înțelege nevoile, pe scurt, in fidelizarea acestuia si crearea “dependentei” fata de Barber-ul sau, adica de TINE!

Cum vei evolua?

În cadrul cursurilor House of Barbers Academy, participanții vor parcurge în fiecare modul o serie de etape necesare pentru a deveni frizeri profesioniști, după cum urmează:

Ce vei învăța?

Prețul școlarizării este de 3900 RON, cu posibilitatea achitării în rate.
Avansul este de 1000 lei (pentru înscriere).
Cursurile se desfășoară pe o perioadă de 3 luni.
*Cursurile au loc 3 zile/ săptămână.

Primești diplomă acreditată și recunoscută în U.E., în urma sușinerii examenului de calificare.

Te vom pregăti să lucrezi în barbershop după terminarea cursului și mai apoi să îți deschizi tu propriul barbershop. Pentru asta trebuie să știi tu foarte bine care sunt procedurile care trebuiesc urmate într-un barbershop și cum se gestionează acesta.

Scopul nostru final e ca tu să ai propriul tău House of Barbers, dar pentru asta trebuie să urmezi anumiți pași. 

Ce vei mai învăța ?

*Oferim si posibilitatea de plata in rate fara dobanda!
Te-ai decis să îți începi drumul spre o carieră strălucitoare în styling și barbering? Atunci tot ce trebuie să faci este să te inscrii la cursul de frizerie din București!

Alte beneficii:

Traineri

*Fiecare Trainer va preda aceeași materie în aceeași ordine fără nici o diferență!
Hasan Koray
(Creative Director)
Anghel Cristian
(Creative Director)
Anghel Bogdan
(Executive Trainer)
Tudor Marius Iulian
(Executive Trainer)

Testimoniale

Cine suntem noi?

House of Barbers este un concept unic creat de proprietarul salonului Cristian Anghel în 2017. A devenit unul dintre cele mai profesionale saloane bărbătești, care pune accent pe calitate, experiență, servicii superioare și o atmosferă la care vrei să te întorci de fiecare dată. Noi dăm atenție nevoilor fiecărui client în parte – fiindcă știm cât de important este să ai un look proaspăt și modern, fiecare fiind unic la nivel de aspect, iar procesul obținerii acestui look perfect este un ritual ce merită să fie făcut frecvent!

Colaborând cu cele mai importante branduri de produse din lumea barbering-ului, îmbinând utilul cu plăcutul, aducem în prim-plan o atmosferă modernă dar și vintage în cadrul saloanelor noastre! Cauți un loc unde să-ți schimbi stilul sau să ți-l conturezi? Saloanele noastre reprezintă locul potrivit!

În plus, am pornit la drum cu numeroase inițiative! Am organizat webinarii online în perioada pandemică tocmai pentru a ajuta oamenii să se tundă de-acasă pas cu pas și avem în plan să redeschidem mai multe sedii (anul acesta Buzău este printre primele!). Odată cu lansarea școlii House of Barbers Academy, dorim să ajutăm cât mai mulți să-și dezvolte sau să-și descopere afinitatea în domeniul barbering-ului, de a forma mai mulți frizeri profesioniști care să pună accent pe calitate și atenție! Cine știe, poate chiar TU vei fi următorul frizer House of Barbers sau poate, pe viitor, o să-ți poți deschide propriul tău salon!

Așadar, înarmează-te cu perseverență, îndemânare și răbdare, fiindcă noi suntem pregătiți să-ți scoatem în evidență talentele!

FAQ

<Întrebari frecvente>
Diploma acreditata de catre minister si Diploma doveditoare a academiei House of Barbers
Programul cursurilor va fi actualizat în mod constant pe site și pe paginile noastre de socializare (Facebook, Instagram), și vor avea loc în 2 sesiuni/zi (dimineață și seară), fiecare câte 4-6 ore, în funcție de disponibilitatea fiecărui cursant! Cursurile se vor ține de 3 ori pe săptămână!

După finalizarea cursurilor, dacă o să-ți dorești să-ți creezi propriul business, House of Barbers te va îndruma pas cu pas pe acest drum! Știm cât de anevoios poate să fie întreg procesul, de aceea o să ai parte de toată susținerea și sfaturile noastre! Toți începem de undeva, nu?

Nu e nevoie de experiență de dinainte, cursurile încep de la 0 pentru toți participanții!
Este nevoie de timp și practică pentru a contura abilitățile unui frizer! Fiecare etapă va reprezenta un pas înainte, o cunoștință și o tehnică în plus, mai ales că vor exista și perioade de punere în practică a ceea ce s-a învățat deja. E cel mai bine să o iei pas cu pas și pe diferite dificultăți tocmai pentru ca toată lumea să fie la zi cu ceea ce se predă.
Da, sigur că se poate! Vom da mai multe informații pe parcurs, mai ales în perioada de lansare a Academiei!
Acest lucru se va putea face pe baza unor acte doveditoare. Mai multe informații vom furniza aici, pe site, și pe paginile oficiale ale Academiei House of Barbers, în perioada de lansare!
Sigur că da! Ne poți trimite oricând un mail (houseofbarbersro@gmail.com) sau să ne suni la numărul de telefon 0724.100.396 ca să ne dai mai multe detalii!

Înscrie-te acum la House of Barbers Academy !

Te așteptăm cu mare drag la cursurile de frizerie din cadrul House of Barbers Academy și suntem entuziasmați să te cunoaștem la începutul cursurilor! Avem planuri mari înainte, iar tu faci parte din ele!