Înscrie-te acum la cel mai inovator, complex și cuprinzător curs de frizerie din România, în funcție de ce îți dorești să înveți! Singurul curs care îți oferă șansa să înveți tehnici recunoscute la nivel mondial.

Află cum poți să devii frizer acreditat în doar o lună de zile!

În urma experienței noastre cu numeroși cursanți, am căutat să găsim o formulă pentru a putea ajuta oamenii care se află în următoarele categorii:

  1. Vrei să devii frizer, dar încă nu ești sigur că ai putea face asta
  2. Vrei să devii frizer, dar nu ai prea mult timp liber
  3. Cochetezi cu meseria aceasta, dar nu ai niciun curs finalizat
  4. Ești deja frizer, dar nu ai diplomă
  5. Lucrezi în străinătate și nu poți sta mai mult de o lună în țară

Următoarea grupă începe pe 30 Aprilie 2021, ocupă-ți locul chiar acum! Susținând examenul de calificare la finalul cursului  vei obține diplomă acreditată valabilă în UE. 

De ce doar o lună?

Până acum alocam destul de multe ședințe pentru a preda teoria și demonstrațiile practice, timp în care cursanții își luau notițe.

Această pandemie a împins multe domenii către partea online, inclusiv domeniul nostru.

Am înregistrat un curs video complet, cu extrem de multe informații care te vor ajuta inclusiv după ce termini cursul, pentru că o să ai acces la el un an de zile. Poți să reiei informația ori de câte ori uiți ceva. În acest curs online, ai toate informațiile necesare pentru a putea lucra în orice salon.

Dupa ce înveți teoria, vii direct la practică.

După ce înveți teoria, vii direct la practică.

Partea teoretică + Demonstrații online

Ce înveți?

Cursurile se desfășoară în format video și ai acces la platforma online un an de zile, să poți vedea, revedea și aprofunda informația!

Ședințe practice

Examen - examenul se va da după terminarea celor 12 ședințe

Nu te simți pregătit? Vrei mai multe luni de practică?

O să fim sinceri cu tine și din experiență îți spunem că o lună de zile nu este suficientă pentru a lucra într-un salon.

De ce? Pentru că într-o lună de zile vei învăța să tunzi, dar nu te vei încadra în 30-40 de minute să faci o tunsoare corectă (și cam acesta este timpul care se alocă în majoritatea saloanelor). Mai sunt și excepții, oameni care învață foarte repede și asimilează toată informația din prima.

Ai nevoie de mai multă practică. După terminarea cursului, ai mai multe variante:

Pe lângă Diploma acreditată la nivel European, o să mai primești o diplomă de la noi.

Nivelul 1 (o lună de zile)
Nivelul 2 (două luni de zile)
Nivelul 3 (trei luni de zile)

Avantaje diplomă nivel 3

Te-ai decis să îți începi drumul spre o carieră strălucitoare în styling și barbering? Atunci tot ce trebuie să faci este să te inscrii la cursul de frizerie din București!

Cursuri:

Acte necesare pentru curs:

Traineri

*Fiecare Trainer va preda aceeași materie în aceeași ordine fără nici o diferență!
Hasan Koray
(Creative Director)
Anghel Cristian
(Creative Director)
Anghel Bogdan
(Executive Trainer)
Tudor Marius Iulian
(Executive Trainer)

Testimoniale

Cine suntem noi?

House of Barbers este un concept unic creat de proprietarul salonului Cristian Anghel în 2017. A devenit unul dintre cele mai profesionale saloane bărbătești, care pune accent pe calitate, experiență, servicii superioare și o atmosferă la care vrei să te întorci de fiecare dată. Noi dăm atenție nevoilor fiecărui client în parte – fiindcă știm cât de important este să ai un look proaspăt și modern, fiecare fiind unic la nivel de aspect, iar procesul obținerii acestui look perfect este un ritual ce merită să fie făcut frecvent!

Colaborând cu cele mai importante branduri de produse din lumea barbering-ului, îmbinând utilul cu plăcutul, aducem în prim-plan o atmosferă modernă dar și vintage în cadrul saloanelor noastre! Cauți un loc unde să-ți schimbi stilul sau să ți-l conturezi? Saloanele noastre reprezintă locul potrivit!

În plus, am pornit la drum cu numeroase inițiative! Am organizat webinarii online în perioada pandemică tocmai pentru a ajuta oamenii să se tundă de-acasă pas cu pas și avem în plan să redeschidem mai multe sedii (anul acesta Buzău este printre primele!). Odată cu lansarea școlii House of Barbers Academy, dorim să ajutăm cât mai mulți să-și dezvolte sau să-și descopere afinitatea în domeniul barbering-ului, de a forma mai mulți frizeri profesioniști care să pună accent pe calitate și atenție! Cine știe, poate chiar TU vei fi următorul frizer House of Barbers sau poate, pe viitor, o să-ți poți deschide propriul tău salon!

Așadar, înarmează-te cu perseverență, îndemânare și răbdare, fiindcă noi suntem pregătiți să-ți scoatem în evidență talentele!

FAQ

<Întrebari frecvente>

Diploma obținută este acreditată de către Ministerul Educației la nivel European.

Programul cursurilor va fi anunțat în mod constant cursanților. La nivel de teorie, vei învăța totul în ritmul tău. Practica, stabilită la comun acord la o dată anume, va dura o lună, de 3 ori pe săptămână, 2 ore pe zi. 

După finalizarea cursurilor, dacă o să-ți dorești să-ți creezi propriul business, House of Barbers te va îndruma pas cu pas pe acest drum! Știm cât de anevoios poate să fie întreg procesul, de aceea o să ai parte de toată susținerea și sfaturile noastre! Toți începem de undeva, nu?

Nu e nevoie de experiență de dinainte, cursurile încep de la 0 pentru toți participanții!

Da, se poate! Ai posibilitatea să o plătești în 12 rate prin intermediul unui card de cumpărături. 

Acest lucru se va putea face pe baza unor acte doveditoare. Mai multe informații vom furniza aici, pe site, sau ne poți contacta pe paginile de socializare House of Barbers, sau la numărul de telefon de contact!

Sigur că da! Ne poți trimite oricând un mail (houseofbarbersro@gmail.com) sau să ne suni la numărul de telefon 0724.100.396 ca să ne dai mai multe detalii!

Înscrie-te acum la House of Barbers Academy !

Te așteptăm cu mare drag la cursurile de frizerie din cadrul House of Barbers Academy și suntem entuziasmați să te cunoaștem la începutul cursurilor! Avem planuri mari înainte, iar tu faci parte din ele!