House of Barbers

Franciză Barbershop

/ 01

De ce House of Barbers?

Barbershop, frizerie, salon barbatesc

House of Barbers a pornit de la dorința de a oferi cele mai bune servicii bărbaților din România. Deschiderea unui nou concept de Barbershop în București în 2017 s-a bucurat de un real success, motiv pentru care ne-am extins activitatea cu un salon în Buzău și un al doilea salon în București. Atmosfera prietenoasă, serviciile pemium, produsele de calitate și o echipă formată din oameni pasionați și dedicați au declanșat o avalanșă de feedback-uri pozitive din partea cliențior noștri, iar în prezent numele House of Barbers este unul sonor și de impact în domeniul barbering-ului din țară și nu numai. 

Ne dorim să oferim experiența barbering-ului prin excelență unui public cât mai numeros, de aceea a luat naștere Franciza House of Barbers!

Rețeta de succes deja există – de la noi, pentru tine! Avem posibilitatea de a oferi franciza afacerii tale, aceasta putând fi automatizată 100%, la pachet cu frizeri deja formați în domeniu și un plan de marketing gata făcut!

Cu toții știm că o afacere proprie, mai ales în sistemul de franciză al unui brand cunoscut, este una din cele mai bune modalități de a avea un câștig financiar crescut. Și ceea ce este mai important e că riscul de eșec este mult mai mic atunci când pornești la drum într-un astfel de sistem!

Deci, daca te vezi deținând un salon pentru bărbaâi, House Of Barbers este locul ideal pentru tine.

/ 02

Cam așa ar putea arata Barbershop-ul tău!

Unde ai vedea următoarea locație House of Barbers?
/ 03

Următorul House of Barbers ar putea să fie al tău.

CONTACTEAZA-NE pentru o franciza HOB!

Fiindcă știm cum este să începi de la 0 și să-ți construiești propriul tău brand, pas cu pas! Prin Franciza House of Barbers, suntem aici ca să te ajutăm, tocmai pentru ca tu să poți face aceste lucruri!

 

Deschiderea unui barbershop implică o investiție mică, iar aceasta va genera mult profit pe termen lung; trebuie să iei în calcul că va fi necesar un aspect revoluționar al spațiului care să atragă clienții, să ofere servicii inedite, de calitate, și să aibă la bază barberi cu experiență. Iar noi ți le putem oferi pe toate!

House of Barbers, noul tau salon barbatesc!