Blog

tehnici de masaj

Deep Experience – tehnici de masaj ce îți aduc energie și o stare de bine!

Te poți întreba, ”De ce aș alege Deep Experience față de alte tipuri de masaj deja existente pe piață?”. Cu ce anume îl diferențiază și cum te ajută, efectiv, pe tine? 

Răspunsul este unul complex, mai ales din punct de vedere medical, însă este bine de știut că aceste tehnici de masaj (cunoscut și ca ”Deep Tissue Massage”) sunt folosite de sute de ani pentru a elimina cicatricile țesuturilor și pentru a îndepărta nodulii musculari – care împiedică circulația propice a sângelui prin muschi și cauzează în general durere și disconfort!

tehnici de masaj terapeutic

Întreg ansamblul corpului uman conține musculatură în proporție de 40%! Pentru a funcționa în parametri normali în viața de zi cu zi, noi ne folosim de toți sau, cel puțin, de majoritatea dintre ei. În același timp, mulți dintre noi avem muschi a căror existență nici nu am realizat-o până acum! 

Corpul poate fi comparat cu o mașinărie – se uzează în timp și poate să se ”strice” dacă nu este ”reparată” când trebuie, își recuperează energia prin odihnă dar și prin tratamente terapeutice –  precum masajul.

O sesiune Deep Experience are rolul de a elibera toată presiunea musculară! Prin mișcări lente, alteori mai rapide, mișcările unui terapeut profesionist ce-și folosește brațele, coatele, încheieturile degetelor și ale mâinilor pot să aplice mai multă sau mai puțină presiune în diferite zone ale corpului, în funcție de zonele musculare cele mai afectate. Sună ca și cum s-ar da o bătălie? O bătălie ce elimină orice formă de durere și vibe negativ din corpul tău! 

Masajul de acest tip se aplică în zona gâtului, spatelui și umerilor, unde durerile musculare se resimt cel mai des, tocmai pentru a le înlătura cât mai repede!

sfaturi pentru masaj

Atenție, însă! Acest tip de masaj nu este destinat femeilor însărcinate sau persoanelor ce au trecut prin proceduri medicale complexe (operații chirurgicale recente, chimioterapie) sau celor care au probleme la nivel osos (osteoporoză) și dermic (semne de răni, lovituri, roșeață cauzată de anumite condiții medicale). Îți recomandăm să te consulți dinainte cu medicul tău dacă știi că te afli într-o astfel de situație.

Te poți programa oricând la House of Barbers pentru o experiență inedită ce ia forma masajului Deep Experience!

Distribuie acest articol:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

PRODUSE RECOMANDATE

CATEGORII ARTICOLE