Blog

trenduri hairstyling 2020

Trenduri de Harstyling & Haircuts pentru 2020! Ce se poartă?

Anul 2020 aduce pe scenă numeroase stiluri noi pe care chiar și tu le poți încerca.

În funcție de preferințele tale și de mărimea părului tău, noi îți enumerăm aici diferite look-uri demne de ”purtat” zilnic! Ceea ce ne este clar este faptul că multe tunsori ”clasice” se întorc pe scenă, dar cu un vibe modern, desigur!

De exemplu, dacă ai părul scurt, recomandăm stilurile French Crop, Crew Cut (care e considerat a fi un clasic), Undercut (care este un look foarte versatil), Buzz Cut și Caesar Cut!

trenduri hairstyling 2020
Tunsoare Undercut
trenduri hairstyling 2020
Tunsoare Crew Cut
trenduri hairstyling 2020
Tunsoare French Crop

Pentru tunsori medii sau lungi, recomandăm Quiff, Faux Hawk, Fringe, Waves și Slicked Back!

Te poți întreba de ce acestea sunt vedetele? Deoarece sunt ușor de întreținut și de aranjat, deoarece anul acesta se consideră că e de preferat să porți o tunsoare în care nu trebuie să depui prea mult efort dar care să dea impresia de masculinitate! Un look natural, dar bine întreținut prin culoare și stil, cu un fading elegant spre barbă, poate fi tot ceea ce trebuie! În plus, se pune foarte mult accentul pe un păr sănătos, cu aspect curat și îngrijit. Aceste elemente aduc mereu un vibe și o textură modernă!

trenduri hairstyling 2020
Tunsoare Fawx Hawk
trenduri hairstyling 2020
Tunsoare Spikey Quiff
trenduri hairstyling 2020
Tunsoare Slick Back

Anul acesta, îndrăznește să încerci ceva diferit! Noi, ca oameni, analizăm mereu o persoană atunci când intră în cameră, iar impactul este total diferit atunci când aceasta pășește cu încredere și cu deschidere față de atunci când vine tăcut, cu capul plecat. Tunsorile individuale, personalizate pentru clienții noștri sunt mereu cea mai bună variantă! 

Alege tunsoarea ta preferată, vino la noi, și o să facem tot posibilul pentru ca tu să pleci cu un look nou, potrivit cu propria ta personalitate!

Distribuie acest articol:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

PRODUSE RECOMANDATE

CATEGORII ARTICOLE