HARTA Workshop-uri 2021

House of Barber Academy

Ultimele tehnici

Traineri experimentați

Diploma de participare

Evoluție continuă

barber house of barbers

Hasan Koray

Orașe:

Brăila – 25 Aprilie
Galați – 23 Mai
Târgu Mureș – 27 Iunie
Baia Mare – 01 August
Brașov – 29 August
Arad – 26 Septembrie
Cluj Napoca – 31 Octombrie
Satu Mare – 28 Noiembrie

workshop hob

Moise Oxo

Orașe:

Pitești – 25 Aprilie
Oradea – 30 Mai
Sibiu – 27 Iunie
Constanța – 25 Iulie
Iași – 29 August
Timișoara – 26 Septembrie
Bacău – 31 Octombrie
Botoșani – 22 Noiembrie

workshop hob

Moise Oxo

Orașe:

Pitești – 25 Aprilie
Oradea – 30 Mai
Sibiu – 27 Iunie
Constanța – 25 Iulie
Iași – 29 August
Timișoara – 26 Septembrie
Bacău – 31 Octombrie
Botoșani – 22 Noiembrie

Workshop-urile realizate în cadrul House of barbers sunt dedicate tuturor celor care doresc să învețe mai mult decât știu deja sau care vor să obțină un minim de cunoștințe de bază despre domeniul barberingului. 

Trainerii sunt special aleși în funcție de experiența și de perspectivele pe care le pot oferi cursanților, atât la nivel teoretic, cât și practic! De aceea, vei învăța de la cei mai buni! 

Punem accent atât pe partea de teorie, care este esențială pentru descoperirea a noi tehnici și posibilități, cât și pe partea de aplicabilitate, fiindcă nimic nu se compară atunci când tu însuți pui mâna pe foarfecă sau pe brici și îți transformi în realitate propria creație! 

Fiecare dintre noi este diferit, de aceea, fiecare dintre noi își va însuși și personaliza anumite aptitudini ce-l vor ajuta de-a lungul întregii cariere – însă cu toții trebuie să avem un punct de plecare, nu? 

În cadrul fiecărui curs organizat este un număr limitat de locuri deoarece ne place calitatea, nu cantitatea! Un număr fix de cursanți ne ajută să transmitem mult mai ușor informația pe care vrem să o oferim!

În cadrul House of Barbers, îți oferim tot ce ai nevoie pentru workshop-urile organizate: de la spațiul necesar, până la atmosferă și instrumente! Tot ce trebuie să faci, este să te înscrii!

Ce mai aștepți? Mai sus vezi evenimentele pe care le aveam create special pentru tine! 

Skill-urile unui barber sunt precum vinul: devin din ce în ce mai bune odată cu trecerea timpului! Singura diferență este că trebuie să le și aplici zi de zi!