Chef de distracție?
O nouă comunitate - noi prietenii!
Alătură-te nouă!
A zis cineva Party?
Bucură-te de petrecerile House of Barbers alături de membrii clubului nostru și o să fii uimit de ce oameni faini poți descoperi!
Alătură-te nouă!
Previous
Next

Recunoaștem, ne-a fost dor. Dar știm sigur că perioada aceasta ne-a oferit răgaz și, cu cât ne-am gândit mai mult, cu atât ne-am dat seama ce comunitate frumoasă am format la House of Barbers timp de trei ani. Ne-a fost dor să stăm de vorbă în barber shop, de evenimente, de cluburi, de ieșiri cu prietenii. Ne-a fost dor să ne întâlnim și ne-am dat seama cât de multă nevoie avem unii de alții. Și ne-am propus să transformăm această energie într-una pozitivă.

Restricțiile de distanțare socială vor mai rămâne o perioadă, însă până atunci pregătim un proiect nou, cu totul deosebit pentru noi: House of Barbers PrivateCLUB!

Cum ne-am gândit la asta? Devine din ce în ce mai evidentă nevoia de a face parte din comunități cu aceleași interese, unde opiniile și preferințele noastre își găsesc locul, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

echipa house of barbers

Așadar, creionăm proiectul House of Barbers PrivateCLUB, un concept excelent de evenimente de networking pentru a cunoaște oameni noi, cu hobby-uri comune și stiluri similare. Pentru distracție și relaxare, dar și pentru noi contacte de business și colaborări viitoare. Îți dedicăm acest club, ca modalitate prin care să îți mulțumim pentru fidelitate. Prin care să creăm o comunitate în care stilul și personalitatea noastră se exprimă liber. Este un concept cu caracter exclusivist și interactiv, în care membrii se simt apreciați si răsplătiți pentru participare și apartenență. Cu idei creative și distractive, pliate pe interesele fiecăruia dintre voi, cum îți garantăm că nu mai poate fi găsit în altă parte. Sună bine? Da, vrem să facem asta pentru tine!

Pentru că știm sigur că un astfel de context ne creează un sentiment de unitate și prietenie care, din nou, duce la conversații din ce în ce mai interesante, distracție și glume pe aceeași lungime de undă. Știm și noi cum este sa ,,aterizezi” la un eveniment într-un grup de persoane cu care nu rezonezi și să nu îți găsești locul. Este perfect normal, am trecut cu toții prin asta. De aceea, ne propunem să ne unim forțele, pentru că știm sigur ce comunitate cool și fresh ne-am adunat aici. Ne știm deja, mai mult sau mai puțin, iar partea cea mai frumoasă este ca avem tot timpul să ne cunoaștem mai bine. Fie că ești introvertit sau extrovertit, glumeț sau mai serios, sigur avem alte lucruri în comun.

Vrem să ne oferim sprijin reciproc, feedback, să creăm noi parteneriate, să ne încurajăm realizările și opiniile, să râdem. Să petrecem timp de calitate, în toate modurile posibile! Și evident, pe lângă toate acestea, vei primi oferte și discount-uri la noi, dar și prin intermediul partenerilor noștri atent selectați.

Iar pentru a ne plia cât mai fidel proiectele pe interese, avem nevoie să ne cunoaștem mai bine. Este un prim pas spre o prietenie despre care se vor spune muuulte povești. La un pahar de vin la evenimentele la care vom participa împreună sau poate la o bere, la răsărit, la mare, cu prietenii pe care îi vei cunoaște prin acest club.
Vă rugăm să completați chestionarul de mai jos, pentru a vă înscrie AUTOMAT și în mod GRATUIT în club. Avem un potențial inițial de 2,000 de membri (ceea ce este fantastic!)și doar în stadiul incipient al proiectului înscrierea este fără taxă. 

Experiența House Of Barbers PrivateCLUB vă este dedicată, cu respect și recunoștință că ne-ați ales!
Îți cerem doar 5 minute acum, dar te vom rasplăti însuțit, cu timp de calitate și satisfacții! Să începem!

CHESTIONAR DE ÎNSCRIERE

Timp necesar: 5 minute

Întrebările pot avea răspuns unic, multiplu sau deschis și sunt semnalate corespunzător. Pentru acuratețe, vă rugăm să răspundeți la toate întrebările.

*Nu colectăm date personale cu caracter sensibil, precum cele care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice; apartenența la sindicate; date genetice; date biometrice; date privind sănătatea; date privind viața sexuală sau orientarea sexuală. Totuși, avem nevoie de acordul tău GDRP de prelucrare a datelor de mai jos, necesare doar pentru a rămâne în legătură. Îți mulțumim pentru înțelegere!