De ce este atât de special?

Se spune că totul e în mâinile noastre. Dar mâinile noastre în mâinile cui sunt ?

O ședință de masaj este o întâlnire cu impact asupra subconștientului. Un masaj antistres și profund terapeutic. 

Într-o lume aglomerată, ai nevoie de clipe de relaxare pentru a-ți reîncărca energiile și a îndepărta toată oboseala atât psihică, dar și fizică! 

Fiind utilizate tehnici unice în momentele efectuării acestui tip de masaj, am creat acest serviciu pentru a le oferi clienților ce ne trec pragul o experiență unică, revigorantă, dedicată!

Masaj de relaxare terapeutic

Masajul relaxant este o terapie care vizează îmbunătățirea bunăstării persoanei, deoarece obiectivul său principal este creșterea producției de endorfine în corpul nostru.

Masaj cu pietre vulcanice

Masajul terapeutic ce utilizează pietre vulcanice este ideal pentru obținerea acelor momente de relaxare mult dorite și pentru ameliorarea tensiunii musculare!

Masaj Hawaian Lomi-Lomi

Presupune o combinație de tehnici de masaj tradiționale practicate de aborigenii din Hawai și uleiuri pentru a restabili energia și a calma corpul.

Terapie fizică... și psihică!

Fapt dovedit științific, masajul reduce starea de anxietate și ajută persoanele ce suferă de depresie! Efectele sale binefăcătoare se resimt atât la nivel psihic, cât și fizic!

Terapie pentru dureri cronice

Durerile cronice pot fi influențate de factorii de mediu și cei psihologici, fiind rezistente la majoritatea tratamentelor medicale. Recomandăm terapia pentru durerile cronice pentru rezultate de la prima ședință.

Terapie pentru afecțiunile coloanei

Cel mai eficient tip de masaj pentru ameliorarea durerilor lombare (precum Hernia de disc sau sciatica)! Indiferent de cauza durerii de spate, specialistul poate accelera vindecarea și ameliora simptomele resimțite prin tehnici studiate!

Terapie pentru dureri ale spatelui

Calmarea durerilor de spate are loc în urma masării țesuturilor, ce generează o oxigenerare mai bună a celulelor. Scapă de durerile de spate încă de la prima ședință!

Terapie pentru eliminarea durerii

Prin acest remediu non-invaziv, inflamația sau lezarea țesuturilor sunt vindecate! Durerea, ce poate fi cauzată de luxații, entorse, fracturi, tije, etc. este eliminată imediat și, în funcție de complexitatea situației, se începe un proces de vindecare!

Descoperă beneficiile masajului:

Descoperă beneficiile masajului:

  • Relaxează corpul și mintea, îmbunătățind respirația profundă și eliminând senzația de anxietate.
  • Reduce și elimină durerile musculare.
  • Întărește circulația sângelui, crescând astfel aportul de oxigen către organe și țesuturi.
  • Îmbunătățește sistemul nervos. Crează un sentiment de bunăstare.
  • Ajută la eliminarea toxinelor și a celulelor moarte
  • Realizează o piele mai sănătoasă, mai fină și mai frumoasă.
  • Elimină oboseala acumulată (provocată de stres, exerciții fizice sau efort fizic).

Roxana Katzianis – Specialist Terapeut Maseur de renume la House of Barbers

Lasă-te pe mâinile Roxanei Katzianis, Terapeut Maseur recunoscut la nivel internațional, pentru a te bucura de o ședință de relaxare completă! Folosind tehnici învățate și personalizate de-a lungul unei experiențe îndelungate, masajul realizat de ea aduce numai beneficii chiar și pentru cazurile mai complexe:

”Cunoașterea mea merge de la tratarea și eliminarea durerilor fizice datorate accidentelor, inclusiv a celor care poartă tije metalice (accidente auto, motociclete, ski, etc.), a migrenelor cronice, a durerilor de spate, luxații, entorse, inflamații – până la eliminarea stărilor de depresie și a atacurilor de panică – precum a stărilor psihice confuze; puterea palmelor depășește deseori puterea laserului folosit în domeniul medical, iar acest lucru este dovedit în numeroase situații cu care m-am confruntat.

Totodată, se poate realiza și tratarea, chiar eliminarea blocajelor cauzate efectelor energetice malefice, viața clienților în general căpătând, ca rezultat, un curs nou, benefic!”

Nu numai că masajul poate avea un impact profund fizic, aducând senzația de reînnoire asupra corpului, dar acesta poate avea efecte benefice și la nivel spiritual, acționând ca un buton de ”reset” asupra psihicului tău! Totul pentru ca tu să te bucuri de un nou start, chiar în fiecare zi!

Open chat