0
Clienți fericiți

Rezultate excelente

Tehnologie de top

Servicii exclusiv bărbaților

Servicii

În PREMIERĂ în România primul salon de estetică dedicat exclusiv bărbaților

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER

Ce este epilarea definitivă cu laser și de ce este mai scumpă ca epilarea definitivă IPL?

Pe langă faptul că prețul unui aparat bun pleacă de la 20.000 euro în sus, LASERELE DIODA au rezultate foarte bune pentru majoritatea firelor de păr de culoare medie şi închisă, pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată. Este un fascicul de lumină cu o intensitate foarte mare care pătrunde mai adânc în piele şi are mai multă precizie, lumina fiind absorbită strict de firul de păr.

Laserul emite o singură lungime de undă care țintește specific bulbul pigmentat al firului de păr în timp ce IPL emite într-un spectru de lungimi de undă care nu este specific pentru melanină și de aceea riscul de ardere sau hiperpigmentare a pielii este mai mare. Acest spectru de lungimi de undă se dispersează în piele, bulbul pilos fiind atins doar de câteva, într-o manieră nepredictibilă. Cu toate că tehnica IPL este mai ieftină/ședință, vor fi necesare mai multe sesiuni pentru a distruge toată pilozitatea. Penetrarea luminii în piele este mai redusă decât cea a laserului și de aceea bulbii mai mari situați mai profund în piele nu pot fi tratați eficient. IPL nu este indicat a fi folosit pentru pielea închisă la culoare nefiind eficient și având risc mare de arsură a tegumentului.
Astfel, tehnologia laser este mai eficientă și 90% dintre pacienți își pierd pilozitatea după 5-6 ședințe. Deoarece folosește lungimi de undă specifice și targetate, energia și timpul de emisie putând fi foarte fin ajustate, poate fi folosit fară riscuri pentru pielea închisă la culoare .

Abonament 5+1 gratis
Abonament 8+2 gratis

EPILARE CU CEARĂ

Înainte de toate, trebuie să știi că părul corporal nu te împiedică să realizezi orice activitate îți propui. Totuși, în ultimii ani, în social media a început să fie promovat un anumit tip de bărbat; bărbatul fotbalist sau model care promovează lenjerie intimă sau aftershave. Bărbatul fără păr pe piept, spate sau picioare.

Deși această imagine este similară celor în care te visezi în locul lui David Beckham sorbind tărie pe un iaht, epilatul este mult mai accesibil. De ce este epilatul corporal preferat de mulți? Unul dintre motive este pentru că părul este asociat blănii animalelor, deci trimite la sălbăticie, lipsă de control și reacții instinctuale. Bărbatul modern vrea să fie temperat, plăcut deopotrivă de colegii de muncă și de femeile pe care le cucerește, carismatic. Pentru majoritatea, acum epilatul este o necesitate.  

tratamente faciale masculine

RADIOFRECVENȚĂ BIPOLARĂ

Reîntinerește-ți tenul cu radiofrecvența

Radiofrecvența facială este una dintre cele mai importante și mai inovatoare tehnologii cu rezultate uimitoare în lifting-ul facial și tratarea pielii cu aspect flasc.
Acționează și asupra bărbiei duble – “gușă “.
Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima ședință, indiferent că aplicăm terapia facial sau corporal.
Acțiunea undelor de radiofrecvență continuă și după încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continuă.

 • Ședința 70ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 480ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 630ron

Mezoterapie fără ace

Mezoterapia virtuală este o tehnică de înfrumusețare prin care se corectează defectele pielii. Se mai numește și electroporație și constă în introducerea unor substanțe în piele – vitamine, aminoacizi, minerale, acizi nucleici. Aceste componente sunt alese de terapeut în funcție de tipul de probleme ale pielii care trebuie corectate sau ameliorate.
Tratamentul cu mezoterapie reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active pentru tratament. De regulă, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

 • Ședința 90ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 610ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 800ron
servicii self care

Microdermabraziune cu diamante

Microdermabraziunea facială este considerat Pasul 0 înainte de orice tratament facial.

Deja cunoscutul tratament de microdermabraziune facială este un tratament rapid, cu efecte spectaculoase în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului tenului, redându-i acestuia luminozitatea și fermitatea în doar câteva minute.
Microdermabraziunea cu diamant sau peeling-ul cu diamant folosește capete diamant sterile, cu diferite grade de abrazie, pentru a curăța stratul de la suprafața pielii, netezind-o, îndepărtând celulele moarte și impuritățile care apoi sunt aspirate printr-un sistem de vacuum într-un filtru special. Această procedură este recomandată o dată pe săptămână.

 • Ședința 60ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 385ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 505ron

Ultrasunete & Peeling

Peeling cavitațional sau curățarea tenului profesional. Peeling-ul cu ultrasunete  este o procedură non-invazivă și non-abrazivă de exfoliere a pielii.

Acesta utilizează ultrasunetele într-un proces de peeling ce sterilizează, exfoliază și purifică tenul, îndepărtează excesul de sebum în timp ce ridică și îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Este un proces complet non–iritant.

 • Ședința 60ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 480ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 630ron
self care barbati
tratamente self-care

Oxygen Hyperbaric

Tenul nostru are nevoie de un tratament oxigen hiperbaric deoarece oxigenul este foarte important pentru celule, el ne dă energie și susține viața.

Când celulele nu sunt oxigenate, riscăm să îmbătrânim pielea.

Acest tratament cu oxigen hiperbaric reinfuzează celulele cu oxigenul de care au nevoie îmbunătățind circulația sângelui, neutralizează toxinele, reglează PH-ul pielii și oxigenează țesuturile.

 • Ședința 70ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 610ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 800ron

Tratament de curățare și hidratare clasic pentru toate tipurile de ten.

Un rol foarte important îl are demachierea și tonifierea, fiind începutul oricărui tip de tratament și se lucrează doar pe pielea curată.
Expunerea la vapofor timp de 10-15 minute este procesul în care porii se vor dilata și ajută pentru pregătirea tenului ca extracția comedoandelor să se facă fară durere și cu ușurință.
Un pas foarte important după curățarea tenului este aplicarea electrodermului – procedură ce ajută la calmarea și sterilizarea tenului.
Hidratarea tenului se realizează cu un aparat de ultrasunete pentru ca substanțele active și vitaminele din produsul cosmetic să fie introduse cât mai profund în țesut.
Masajul facial se poate considera etapa de relaxare a tratamentului, însă acesta ajută pentru detoxifirea și tonifierea tenului.
Încheierea tratamentului întodeauna se va face aplicând masca în funcție de necesitățile tenului.

 • Ședința 100ron (Reducere 50%)
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 640ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 840ron
tratamente pentru barbati

Servicii de estetică masculină executate la cel mai înalt nivel.

HoB EstetiX este prima divizie dedicată 100% bărbaților. Aliniate la standardele internaționale, serviciile HoB EstetiX asigură rezultate durabile și de impact.

Ce spun clienții noștri?