0
Clienți fericiți

Rezultate excelente

Tehnologie de top

Servicii exclusiv bărbaților

Servicii

În PREMIERĂ în România primul salon de estetică dedicat exclusiv bărbaților

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER

Ce este epilarea epilarea definitivă cu laser și de ce este mai scumpă ca epilarea definitivă IPL?

Pe langă faptul că prețul unui aparat bun pleacă de la 20.000 euro în sus, LASERELE DIODA au rezultate foarte bune pentru majoritatea firelor de păr de culoare medie şi închisă, pe toate tipurile de piele, inclusiv pielea bronzată. Este un fascicul de lumină cu o intensitate foarte mare care pătrunde mai adânc în piele şi are mai multă precizie, lumina fiind absorbită strict de firul de păr.

Laserul emite o singură lungime de undă care țintește specific bulbul pigmentat al firului de păr în timp ce IPL emite într-un spectru de lungimi de undă care nu este specific pentru melanină și de aceea riscul de ardere sau hiperpigmentare a pielii este mai mare. Acest spectru de lungimi de undă se dispersează în piele, bulbul pilos fiind atins doar de câteva, într-o manieră nepredictibilă. Cu toate că tehnica IPL este mai ieftină/ședință, vor fi necesare mai multe sesiuni pentru a distruge toată pilozitatea. Penetrarea luminii în piele este mai redusă decât cea a laserului și de aceea bulbii mai mari situați mai profund în piele nu pot fi tratați eficient. IPL nu este indicat a fi folosit pentru pielea închisă la culoare nefiind eficient și având risc mare de arsură a tegumentului.
Astfel, tehnologia laser este mai eficientă și 90% dintre pacienți își pierd pilozitatea după 5-6 ședințe. Deoarece folosește lungimi de undă specifice și targetate, energia și timpul de emisie putând fi foarte fin ajustate, poate fi folosit fară riscuri pentru pielea închisă la culoare .

Abonament 5+1 gratis
Abonament 8+2 gratis

EPILARE CU CEARĂ

Înainte de toate, trebuie să știi că părul corporal nu te împiedică să realizezi orice activitate îți propui. Totuși, în ultimii ani, în social media a început să fie promovat un anumit tip de bărbat; bărbatul fotbalist sau model care promovează lenjerie intimă sau aftershave. Bărbatul fără păr pe piept, spate sau picioare.

Deși această imagine este similară celor în care te visezi în locul lui David Beckham sorbind tărie pe un iaht, epilatul este mult mai accesibil. De ce este epilatul corporal preferat de mulți? Unul dintre motive este pentru că părul este asociat blănii animalelor, deci trimite la sălbăticie, lipsă de control și reacții instinctuale. Bărbatul modern vrea să fie temperat, plăcut deopotrivă de colegii de muncă și de femeile pe care le cucerește, carismatic. Pentru majoritatea, acum epilatul este o necesitate.  

RADIOFRECVENȚĂ BIPOLARĂ

Reîntinerește-ți tenul cu radiofrecvența

Radiofrecvența facială este una dintre cele mai importante și mai inovatoare tehnologii cu rezultate uimitoare în lifting-ul facial și tratarea pielii cu aspect flasc.
Acționează și asupra bărbiei duble – „gușă „.
Ceea ce este spectaculos în tratamentul cu radiofrecvență este tonifierea conferită, care se poate observa încă de la prima ședință, indiferent că aplicăm terapia facial sau corporal.
Acțiunea undelor de radiofrecvență continuă și după încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continuă.

 • Ședința 150ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 480ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 630ron

Mezoterapie fără ace

Mezoterapia virtuală este o tehnică de înfrumusețare prin care se corectează defectele pielii. Se mai numește și electroporație și constă în introducerea unor substanțe în piele – vitamine, aminoacizi, minerale, acizi nucleici. Aceste componente sunt alese de terapeut în funcție de tipul de probleme ale pielii care trebuie corectate sau ameliorate.
Tratamentul cu mezoterapie reprezintă una dintre puținele terapii care acționează la nivelul dermului prin introducerea de substanțe active pentru tratament. De regulă, doar 5% din ingredientele unei creme ajung efectiv în profunzime. Prin mezoterapie virtuală, într-o singură ședință/aplicare, substanțele ajung în proporție de 95% în straturile profunde ale pielii, reconstruind pielea și țesuturile.

 • Ședința 190ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 610ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 800ron

Microdermabraziune cu diamante

Microdermabraziunea facială este considerat Pasul 0 înainte de orice tratament facial.

Deja cunoscutul tratament de microdermabraziune facială este un tratament rapid, cu efecte spectaculoase în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului tenului, redându-i acestuia luminozitatea și fermitatea în doar câteva minute.
Microdermabraziunea cu diamant sau peeling-ul cu diamant folosește capete diamant sterile, cu diferite grade de abrazie, pentru a curăța stratul de la suprafața pielii, netezind-o, îndepărtând celulele moarte și impuritățile care apoi sunt aspirate printr-un sistem de vacuum într-un filtru special. Această procedură este recomandată o dată pe săptămână.

 • Ședința 120ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 385ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 505ron

Ultrasunete & Peeling

Peeling cavitațional sau curățarea tenului profesional. Peeling-ul cu ultrasunete  este o procedură non-invazivă și non-abrazivă de exfoliere a pielii.

Acesta utilizează ultrasunetele într-un proces de peeling ce sterilizează, exfoliază și purifică tenul, îndepărtează excesul de sebum în timp ce ridică și îndepărtează celulele moarte ale pielii.

Este un proces complet non–iritant.

 • Ședința 150ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 480ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 630ron

Oxygen Hyperbaric

Tenul nostru are nevoie de un tratament oxigen hiperbaric deoarece oxigenul este foarte important pentru celule, el ne dă energie și susține viața.

Când celulele nu sunt oxigenate, riscăm să îmbătrânim pielea.

Acest tratament cu oxigen hiperbaric reinfuzează celulele cu oxigenul de care au nevoie îmbunătățind circulația sângelui, neutralizează toxinele, reglează PH-ul pielii și oxigenează țesuturile.

 • Ședința 190ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 610ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 800ron

Tratament de curățare și hidratare clasic pentru toate tipurile de ten.

Un rol foarte important îl are demachierea și tonifierea, fiind începutul oricărui tip de tratament și se lucrează doar pe pielea curată.
Expunerea la vapofor timp de 10-15 minute este procesul în care porii se vor dilata și ajută pentru pregătirea tenului ca extracția comedoandelor să se facă fară durere și cu ușurință.
Un pas foarte important după curățarea tenului este aplicarea electrodermului – procedură ce ajută la calmarea și sterilizarea tenului.
Hidratarea tenului se realizează cu un aparat de ultrasunete pentru ca substanțele active și vitaminele din produsul cosmetic să fie introduse cât mai profund în țesut.
Masajul facial se poate considera etapa de relaxare a tratamentului, însă acesta ajută pentru detoxifirea și tonifierea tenului.
Încheierea tratamentului întodeauna se va face aplicând masca în funcție de necesitățile tenului.

 • Ședința 200ron
 • Abonament 4 ședințe - discount 20% 640ron
 • Abonament 6 ședințe - discount 30% 840ron

Servicii de estetică masculină executate la cel mai înalt nivel.

HoB EstetiX este prima divizie dedicată 100% bărbaților. Aliniate la standardele internaționale, serviciile HoB EstetiX asigură rezultate durabile și de impact.

ESTOMPAREA RIDURILOR

TRATAMENTUL RIDURILOR:

Intervenția presupune injectarea de B0T0X sau BABY B0T0X (în funcție de profunzimea ridurilor sau a dorințelor pacienților) în zonele afectate, pentru a obține o piele fină, cu un aspect vizibil întinerit, fresh.

CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT?

Toxina botulinică este o substanță, care, folosită în scop estetic, are rolul de a stopa/încetini mișcarea mușchilor faciali, astfel încât o dată injectată musculatura se relaxează, iar ridurile dispar, cel mai important lucru, fiind acela că tratamentul previne apariția și formarea de noi riduri.

 • 1 zonă 720ron/ 150 euro
 • 2 zone 1200ron/ 250 euro
 • 3 zone 1440ron/ 300 euro

ESTOMPARE CEARCĂNE

Ce presupune estomparea cearcănelor?

Estomparea cearcănelor este o procedură minim invazivă, non chirurgicală, care constă în injectarea cu acid hialuronic în zonele afectate, pentru a umple zonele adâncite de sub ochi și totodată oferă și o ușoară depigmentare a zonei.

Procedura se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), astfel că nu este dureroasă. Medicii Swiss utilizează canula atraumatică pentru distribuirea uniformă a acidului hialuronic, dar și pentru a minimiza durerea sau disconfortul pacientului.

 • Preț 1345 ron/ 280 euro

UMPLERE ȘANȚURI NAZOGENIENE

Șanțurile nazogeniene reprezintă ridurile oblice formate de o parte și de alta a gurii, cauzate de mișcările de expresie ale feței.

Soluția pe care HoB EstetiX o prezintă constă în injectarea cu acid hialuronic.

Durata procedurii este de 30 minute.

 • Preț 199 - 300 euro/ 1ml

TERAPIA VAMPIR PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI

Terapia cu plasma proprie, metoda ideală care îți regenerează părul! Procedura are la bază plasma extrasă din propriul sânge în urma unui proces de centrifugare și injectarea acesteia. Funcționează pe propriile puteri naturale de vindecare ale organismului, fiind un sistem revoluționar de vindecare care plasează factori de creștere în zone localizate, pentru a se reface și a se repara. Pentru rezultate optime, tratamentul pentru păr cu plasmă proprie, necesită 4-6 ședințe în decurs de 1 an.

 • Preț 190 euro/ ședință

LIPOLIZĂ INJECTABILĂ

Lipoliza este procedura non-invazivă, prin care se injectează anumite substanțe active care au rolul de a topi depozitele localizate de țesut adipos. Intervenția se pretează tuturor zonelor cu tesut adipos inestetic, ce nu poate fi eliminat prin dietă sau sport. Procedura nu este dureroasă și durează puțin, o oră.

 • Preț 120 euro/ zonă/ ședință

HIPERHIDROZA - TRATAMENT PENTRU OPRIREA TRANSPIRAȚIEI

Hiperhidroza sau transpirația excesivă este de cele mai multe ori acceptată, neștiind că poate fi tratată și controlată. Injectarea toxinei botulinice reprezintă soluția pentru această problemă, rezultând blocarea eliberării de sudoare din glande.

 • Preț 400 euro

RINOCORECȚIE CU ACID HIALURONIC

Rinocorecția este o procedură non-chirurgicală ce ajută la remodelarea nasului cu ajutorul substanțelor injectabile a țesuturilor moi. Metoda are rolul de a netezi trăsăturile ascuțite ale nasului sau depresiunile, de a schimba unghiul vârfului nasului, restaura asimetria nazală și de a oferi un aspect cu dimensiuni reduse. Beneficiile procedurii sunt: rezultate mai rapide, invazivitate redusă la nivelul țesuturilor și timp de vindecare mai scurt.

 • Preț 300 euro

TERAPIA CU MICROACE

Terapia cu microace este o procedură minim invazivă ce constă în micro-înțepături la nivelul feței cu ajutorul unui dispozitiv special. Te scapă de cicatrici, riduri fine, vergeturi, hiperpigmentări și redă tenului un aspect curat și întinerit. Metoda este sigură, eficientă și nu are efecte secundare.

 • Preț 120 euro

LIPOASPIRAȚIE

Lipoaspirația este o intervenție chirurgicală care utilizează tehnica de aspirație pentru a îndepărta o cantitate de țesut adipos aflat în exces în anumite zone ale corpului: brațe, abdomen, flancuri, bărbia dublă.
Operația durează între 1-4 h, în funcție de cantitatea de grăsime îndepărtată, și se realizează sub anestezie totală.

Tehnicile folosite sunt cea clasică și tehnica vaser Shape.

 • Preț de la 2800 euro

ÎNGROȘARE PENIS

Intervenția presupune injectarea cu acid hialuronic pe toată circumferința penisului. Intervenția se realizează sub anestezie topică (cremă anestezică), astfel că pacientul nu va resimți durere sau disconfort pe perioada procedurii.
Prin injectarea cu acid hialuronic, circumferința penisului poate crește cu până la 2-3 cm, creștere care este evidentă atât în stare de repaus, cât și în erecție.

După intervenție pacientul trebuie să respecte indicațiile medicului și să adopte o igienă intimă corespunzătoare, pentru a evita complicațiile.
Zona va fi inflamată câteva zile, însă inflamația va trece treptat, în funcție de organismul fiecărui pacient.
Erecția este contraindicată aproximativ 2 săptămâni după efectuarea procedurii.

Efectul procedurii nu este permanent, acidul hialuronic fiind o substanță pe care corpul o asimilează. Remanența, conform producătorului, este cuprinsă între 1 și 2 ani, în funcție de organismul și stilul de viață al fiecărui pacient.

 • Preț 600 euro (10 ml)/ 900 euro (20ml)

RINOPLASTIE

Modelarea nasului sau Rinoplastia, are ca scop îmbunătățirea aspectului nasului, dar în același timp te poate scăpa de problema deviației de sept, pentru a ușura respirația. Rinoplastia durează aproximativ o oră, iar tipul de anestezie se va stabili înainte de operație. Există două modalități de intervenție chirurgicală, închisă sau deschisă, depinde cât de mari sunt schimbările dorite.

 • Fără deviație de sept 2500 euro
 • Cu deviație de sept 3000 euro

OTOPLASTIA

Otoplastia sau modelarea urechii este o procedură chirurgicală ce are ca scop transformarea aspectului urechii externe. Cele mai comune acuze sunt reprezentate de urechi proeminente, atârnate, dar şi de urechi mici, insuficient dezvoltate, absente sau cu diverse deformări ale cartilajului. Otoplastia se realizează, în general, la ambele urechi pentru a obţine un efect simetric.

 • Preț 1800 euro

GINECOMASTIA

Transformă-ți acum pectoralii! Pentru totdeauna! Simplu și rapid! Ginecomastia reprezintă dezvoltarea în exces a sânului la bărbați, provocată de prea mult hormon feminin sau prea puțin hormon masculin. HoB EstetiX îți prezintă soluția pentru îndepărtarea țesutului în plus, prin procedura chirurgicală de corectare și micșorare a sânilor supradezvoltați sau cu dimensiuni mărite. Ginecomastia se caracterizează prin exces de grăsime în zona pectorala, dezvoltare excesivă a țesutului glandular sau ca o combinație a celor două, putând fi prezentă la unul sau la ambii sâni.

 • Preț 3000 - 3500 euro

ALUNGIREA PENISULUI

Penisul are două părți: o parte fixă sub piele și o parte mobilă, corpul penisului.

Penisul este format din două corpuri erectile (acele structuri care umplute cu sânge determină erecția): corpii cavernoși si corpul spongios. Aceste structuri au dimensiuni fixe și nu se poate interveni asupra lor.

Dimensiunile normale ale penisului la un adult, în stare de repaus, sunt de aprox 10 cm în lungime și 7-9 cm în circumferință. În erecție dimensiunile considerate în limite normale sunt cuprinse între 10 și 20 cm lungime, iar grosimea poate varia între 8 și 14 cm în circumferință.

Alungirea penisului se face printr-o intervenție chirurgicală la nivelul părții fixe aflate sub piele în apropierea bazinului unde se află rădăcina penisului și a corpilor erectili. Acestia sunt foarte puternic fixați în perineu prin mai multe ligamente.

Prin operația de alungire a penisului se secționeaza unul din aceste ligamente permițind alungirea penisului. Creșterea lungimii penisului se face atât asupra dimensiunilor în repaus cât și asupra celor în erecție. Prin această operație se pot câștiga între 2 și 5 cm în lungime, în funcție de particularitățile anatomice ale fiecarui pacient.

 • Preț 2500-3500 euro

Ce spun clienții noștri?