Pornește propriul business!
Ești pregătit să îți deschizi propriul tău barbershop prin franciza House of Barbers? Îți oferim suport și susținere pe toată durata construirii brandului tău!
Aplică acum!
Ai succesul garantat!
Încă de la bun început, pe lângă avantajele pe care le aduce o franciză, noi îți oferim personal calificat și cu experiență care să îți aducă profesionalism și calitate!
Aplică acum!
Vizibilitate și recunoaștere!
Știm cât de greu este să te faci cunoscut, mai ales la început! Datorită renumelui brandului nostru și a unui plan complet de online marketing realizat de noi, o să fii ușor de recunoscut!
Aplică acum!
Previous
Next

House of Barbers a pornit de la dorința de a oferi cele mai bune servicii pe care le-ar putea oferi un barbershop! Deoarece considerăm că un look elegant este un accesoriu al încrederii, al modernității și al gusturilor bune!

Deschiderea unui nou concept de Barbershop în București unde clienții să se bucure de o experiență unică îmbrăcată de o atmosferă prietenoasă s-a bucurat de un real succes, motiv pentru care am dus mai departe conceptul și în Buzău, iar feedback-ul este unul peste așteptările noastre. Toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fără o echipă de oameni pasionați și dedicați.

Iar noi mereu aducem beneficii majore pentru cei care sunt pasionați de domeniul barbering-ului! De aceea, a luat naștere Franciza House of Barbers!

Rețeta de succes deja există – de la noi, pentru tine! Avem posibilitatea de a-ți da franciza afacerii tale, aceasta putând fi automatizată 100%, în care să includem angajați deja formați în domeniu de la bun început, cu tot cu un plan de marketing gata făcut!

Cu toții știm că o afacere proprie, mai ales în sistemul de franciză al unui brand cunoscut, este una din cele mai bune modalități de a avea un câștig financiar crescut. Și ceea ce este mai important e că riscul de eșec este mult mai mic atunci când pornești o afacere într-un astfel de sistem!

Formular Inscriere:

frizer
Fiindcă știm cum este să începi de la 0 și să-ți construiești propriul tău brand, pas cu pas! Prin Franciza House of Barbers, suntem aici ca să te ajutăm, tocmai pentru ca tu să poți face aceste lucruri!
barber man
Deschiderea unui barbershop implică o investiție mică, iar aceasta va genera mult profit pe termen lung; trebuie să iei în calcul că va fi necesar un aspect revoluționar al spațiului care să atragă clienții, să ofere servicii inedite, de calitate, și să aibă la bază barberi cu experiență. Iar noi ți le putem oferi pe toate!
barbier

Ce mai aștepți? Completează formularul de mai jos pentru a te putea contacta în cel mai scurt timp ca să punem țara la cale… Și să transformăm visul tău în realitate!