Blog

trenduri hairstyling 2020

Tips & Tricks pentru îngrijirea bărbii! Cum procedăm?

Trebuie să știi doar câțiva pași!

În primul rând, probabil citești asta deoarece ți s-a spus că barba ta e în toate direcțiile. Wow, în primul rând, gândește-te că ești norocos deoarece îți poți crește o barbă voluminoasă! Faptul că cercetezi acești pași de întreținere a bărbii este un privilegiu pe care nu mulți bărbați îl au, deoarece nu toată lumea are posibilitatea, fizic, de a crește o barbă stufoasă!

De aceea, este bine să te folosești de acest avantaj, fiindcă ar fi păcat să nu o faci. Însă acest proces de îngriire este de lungă durată și trebuie să devină un obicei în rutina ta zilnică de îngrijire personală! Este primul lucru la care tu ar trebui să te gândești când te trezești și ultimul înainte de a da scroll pe Facebook cât timp îți bei cafeaua de dimineață! Ei, nici chiar așa, glumim doar. Dar e ca și spălatul pe dinți: nu te poți trezi și să sari direct în mașină fără ca oamenii să nu observe lipsa îngrijirii de dimineață (de-aici și faptul că oamenii au observat părul tău facial dezordonat). Însă, noi suntem aici ca să te ajutăm prin niște pași simpli pe care ar fi indicat săi urmezi.

 

Let’s get started!

trucuri ingrijire barba
  • Spălarea bărbii. Folosește șampon pe barbă așa cum folosești pe părul tău de pe cap. Acestea ajută să o facă mai moale și să o facă să miroasă frumos. Sunt multe brand-uri de șampon specializate pentru îngrijirea bărbii (au ingrediente naturale, botanice, special pentru asta). 
  • Folosește balsam. Acesta te ajută să o faci moale, plăcută la atingere, și o poți modela cum vrei tu. Poate avea rol de styling gel, ca să nu-ți lași barba să fugă în toate direcțiile. 
  • Folosește ulei special. Are același efect ca și balsamul, doar că mult mai eficient. Uleiul înlătură, de asemenea, și mătreața bărbii. În plus, un ulei bun de barbă îi va oferi un miros extraordinar, ceea ce este un avantaj știind că stai mereu cu nasul în ea!
trenduri hairstyling 2020
  • Dezinfecteaz-o. Bărbile pot deveni destul de dezgustătoare în unele momente: mâncare, transpirație, un strănut din când în când, toate trec pe-acolo. Folosește un balsam antibacterian atunci când o speli pentru a înlătura orice bacterie microscopică ce și-ar putea face lăcaș pe-acolo. 
  • Piaptănă-ți barba zilnic. Acest lucru o va ajuta să nu fie încurcată sau ciufulită. Prin intermediul unei perii de păr. Te va ajuta și să împrăștii în mod egal uleiul de barbă.

Tunde-o. Uneori, este absolut necesar să o tunzi. Deseori, barba ta poate să nu crească egal, iar tunsul poate să rezolve această situație pentru a-i da o formă plăcută. Cel mai bine apelezi la un barbershop specializat pentru acest demers – acolo vor știi cel mai bine cum să te ajute să-ți crești barba mult dorită!

Distribuie acest articol:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

PRODUSE RECOMANDATE

CATEGORII ARTICOLE