Consiliere Gratuita

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a găsi, împreună, look-ul care se potrivește fizionomiei și stilului tău

Ultimele Trenduri

Ne bucurăm să avem parte de colegi experți în domeniu, care dețin informația ultimelor trenduri și au în portofoliu concursuri

Tratamente Complete

Te așteptăm în noul salon din orașul tău pentru a beneficia de tratamente complete, o experiență inedită

Ce iti oferim?

De la cele mai noi tehnici de stilizare a unui nou look până la cele mai calitative produse folosite, noi punem accentul pe o experiență reușită a clientului de fiecare dată când ne este trecut pragul.

Transformă vizitele la House of Barbers în modalități de a te detașa de la grijile și treburile de zi cu zi, deoarece un aspect îngrijit îți oferă încrederea și prospețimea necesară pentru a trece peste orice obstacol! În plus, de fiecare dată te putem surprinde cu servicii inedite și profesionale. Scroll down ca să vezi exact serviciile noastre!

Acesta este locul în care noi îi adunăm împreună pe cei pasionați de barbering și de styling!

Servicii a la carte

De când ne-am deschis ușile pentru clienții noștri, am realizat că putem să fim mai mult decât o frizerie obișnuită! Noi redefinim aspectul masculin prin cele mai noi metode și servicii de styling, într-o ambianță în care o să vrei să te întorci de fiecare dată!

Tuns

Coafat

Styling

Tratamente Faciale

Spalat

Barbering

Vrei sa te tunzi mai des si sa platesti mai putin?

Afla cum poti face asta folosind ultima noastra inovatie in materie de styling completand formularul si revenim noi cu toate detaliile!​

Ei au grija de parul tau

Recrutăm noi talente!

Vino la noi în echipă!

Testimoniale