Apariții media

Lucrări ale cursanților

Curs de frizerie

3500 ron
 • Perioada de școlarizare: 2 luni
 • Grupe mici, de doar 4 persoane
 • Toate ustensilele asigurate
 • Suport de curs online 12 luni
  *toată teoria și demonstrațiile video
 • 3 zile/ săpt, 2-4 ore/ zi
 • Traineri acreditați
 • Diplomă acreditată
 • Teorie + Practică,
  *Bonus suport de curs online 1 an de zile (în valoare de 1000 ron)
 • Posibilitatea de a plăti în 12 rate fără dobândă

Curs 1 la 1, doar tu și trainerul

1000 euro
 • Perioada de școlarizare: 1 lună
 • 12 ședințe individuale
 • Toate ustensilele asigurate
 • Suport de curs online 12 luni
  *toată teoria și demonstrațiile video
 • 3 zile/ săpt, 4 ore/ zi
 • Traineri acreditați
 • Diplomă acreditată
 • Teorie + Practică,
  *Bonus suport de curs online 1 an de zile (în valoare de 1000 ron)
 • Posibilitatea de a plăti în 12 rate fără dobândă

Acte necesare pentru curs:

Înscrie-te acum la cel mai inovator, complex și cuprinzător curs de frizerie din România, în funcție de ce îți dorești să înveți! Singurul curs care îți oferă șansa să înveți tehnici recunoscute la nivel mondial.

Cursuri de frizerie oferite de House of Barbers

În urma experienței noastre cu numeroși cursanți, am căutat să găsim o formulă pentru a putea ajuta oamenii care se află în următoarele categorii:

 1. Vrei să devii frizer, dar încă nu ești sigur că ai putea face asta.
 2. Vrei să devii frizer, dar nu ai prea mult timp liber.
 3. Cochetezi cu meseria aceasta, dar nu ai niciun curs finalizat.
 4. Ești deja frizer, dar nu ai diplomă.
 5. Lucrezi în străinătate și nu poți sta mai mult de o lună în țară, ai posibilitatea să optezi pentru varianta de Curs 1 to 1, doar tu cu trainerul.

Următoarea grupă începe pe 1 Februarie 2022, ocupă-ți locul chiar acum! Susținând examenul de calificare, la finalul cursului vei obține o diplomă acreditată, valabilă în UE. 

De ce HOB Academy?

Învață ce înseamna să tunzi în funcție de forma feței, a structurii părului și ce produse de stilizare să folosești. Styling-ul perfect este cel care nu dezamăgește dimineața următoare după ce ai fost la Barbershop.

Ține minte că: să tunzi excelent nu e suficient. Pentru a fi un barber de succes, trebuie să ai abilități bune de înţelegere a clientului, de a purta o conversație cu el și de a-i înțelege nevoile – pe scurt, în  fidelizarea acestuia şi crearea “dependenţei” faţă de Barber-ul său, adică de TINE!

Teoria poate fi parcursă în format video și ai acces la platforma online un an de zile pentru a putea vedea, revedea și aprofunda informația!

Ce trebuie să știi dacă alegi să te înscrii:

Cusurile teoretice

Acum ai ocazia să accesezi cu ușurință partea teoretică prin suportul de curs pe care ți-l vom oferi. Deși cursurile teoretice se vor desfășura fizic iar informațiile transmise vor fi aceleași, ai șansa să vii deja pregătit cu un bagaj teoretic deja asimilat în online, la care vei putea face completări sau să primești, face-to-face, exemple clare. 

Suportul de curs are extrem de multe informații care te vor ajuta inclusiv după ce termini cursul, datorită accesibilității sale. Poți să reiei informația ori de câte ori uiți ceva. Cursul teoretic, împreună cu suportul de curs online, îți vor oferi toate informațiile necesare pentru a profesa în barbershop-uri profesionale.

Suportul de curs online îl vei avea la dispoziție un an de zile astfel încât să poți revedea informația care ți-a scăpat.

Cursurile practice:

cursuri de frizerie practica
foarfeca de frizerie
Te-ai decis să îți începi drumul spre o carieră strălucitoare în styling și barbering? Atunci tot ce trebuie să faci este să te înscrii la cursul nostru de frizerie din București!

Traineri

*Fiecare Trainer va preda aceeași materie în aceeași ordine fără nici o diferență!
Hasan Koray
(Creative Director)
Anghel Cristian
(Creative Director)
Anghel Bogdan
(Executive Trainer)
Tudor Marius Iulian
(Executive Trainer)

Cine suntem noi?

echipa house of barbers

House of Barbers este un concept unic creat de proprietarul salonului, Cristian Anghel, în 2017. A devenit unul dintre cele mai profesionale saloane bărbătești, care pune accent pe calitate, experiență, servicii superioare și o atmosferă la care vrei să te întorci de fiecare dată. Noi dăm atenție nevoilor fiecărui client în parte – fiindcă știm cât de important este să ai un look proaspăt și modern, fiecare fiind unic la nivel de aspect, iar procesul obținerii acestui look perfect este un ritual ce merită să fie făcut frecvent!

Colaborând cu cele mai importante branduri de produse din lumea barbering-ului, îmbinând utilul cu plăcutul, aducem în prim-plan o atmosferă modernă dar și vintage în cadrul saloanelor noastre! Cauți un loc unde să-ți schimbi stilul sau să ți-l conturezi? Saloanele noastre reprezintă locul potrivit!

În plus, am pornit la drum cu numeroase inițiative! Am organizat webinarii online în perioada pandemică tocmai pentru a ajuta oamenii să se tundă de-acasă pas cu pas și avem în plan să redeschidem mai multe sedii (anul acesta Buzău este printre primele!). Odată cu lansarea școlii House of Barbers Academy, dorim să ajutăm cât mai mulți să-și dezvolte sau să-și descopere afinitatea în domeniul barbering-ului, de a forma mai mulți frizeri profesioniști care să pună accent pe calitate și atenție! Cine știe, poate chiar TU vei fi următorul frizer House of Barbers sau poate, pe viitor, o să-ți poți deschide propriul tău salon!

Așadar, înarmează-te cu perseverență, îndemânare și răbdare, fiindcă noi suntem pregătiți să-ți scoatem în evidență talentele!

 

 

Academia House of Barbers reprezintă un concept unic în România, atât prin metode, cât și prin beneficii. Scopul nostru este de a educa frizeri noi și vechi în domeniu și de a transmite tehnici clasice și moderne utilizate în salonul nostru, dar și peste hotare.

Cei ce își doresc să învețe cum să presteze servicii calitative, profesionale, în funcție de fizionomia feței și caracteristicile firului de păr, dar și să utilizeze produse de styling în mod corect, sunt așteptați la Academia noastră!

Înscrie-te dacă:

 • Vrei să devii frizer
 • Cochetezi cu această meserie dar nu ai cursuri
 • Ești deja frizer, dar nu ai diplomă
 • Vrei să înveți rapid tot ce trebuie să știi.

FAQ

<Întrebari frecvente>
frizer
barbier
barber man

Diploma obținută este acreditată de către Ministerul Educației la nivel European.

Programul cursurilor va fi anunțat în mod constant cursanților. La nivel de teorie, vei învăța totul în ritmul tău. Practica, stabilită la comun acord la o dată anume, va dura 3 luni, de 3 ori pe săptămână, 2 ore pe zi. 

După finalizarea cursurilor, dacă o să-ți dorești să-ți creezi propriul business, House of Barbers te va îndruma pas cu pas pe acest drum! Știm cât de anevoios poate să fie întreg procesul, de aceea o să ai parte de toată susținerea și sfaturile noastre! Toți începem de undeva, nu?

Nu e nevoie de experiență de dinainte, cursurile încep de la 0 pentru toți participanții!

Acest lucru se va putea face pe baza unor acte doveditoare. Mai multe informații vom furniza aici, pe site, sau ne poți contacta pe paginile de socializare House of Barbers, sau la numărul de telefon de contact!

Sigur că da! Ne poți trimite oricând un mail ([email protected]) sau să ne suni la numărul de telefon 0724.100.396 ca să ne dai mai multe detalii!

Testimoniale

Înscrie-te acum la House of Barbers Academy !

Înscrie-te acum!
Te așteptăm cu drag la cursurile de frizerie din cadrul House of Barbers Academy! Avem planuri mari, iar tu faci parte din ele!


În plus...

Atunci când facem angajări la House of Barbers, prioritate au mereu cursanții noștri! Așa că, dacă ești serios și te implici 100%, ai șanse mari să devenim colegi!
ustensile pentru frizerie